Kom bij ons werken aan de toekomst!

Wij zijn op zoek naar een beginnende of ervaren, gemotiveerde monteurs in de Installatietechniek. Als monteur zal je een belangrijke rol spelen in de energietransitie, door verantwoordelijk te zijn voor de installatie, inbedrijfstelling en het onderhoud en duurzame energie-technische installaties in woningen en bedrijven.

Beschikbare vacatures:

Ervaren Monteur Installatietechniek

Wij zoeken een ervaren monteur met technische MBO-opleiding, rijbewijs B, en sterke communicatievaardigheden, die passie heeft voor techniek en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. In ruil bieden wij een afwisselende baan in een groeiende organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, en de kans om bij te dragen aan de energietransitie.

Beginnend Monteur Installatietechniek

We zoeken iemand met een (deels) afgeronde technische MBO-opleiding en passie voor techniek, die beschikt over goede communicatievaardigheden en zich wil inzetten voor kwaliteit en innovatie. Wij bieden een dynamische rol in een groeiend bedrijf, met begeleiding on-the-job, uitstekende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, en de kans om actief bij te dragen aan de energietransitie.

Contact ons